Żeby nie tłumaczyyć tego w 'Kilku uwagach', tylko w bardziej odpowiednim wątku, wygrzebuję ten oto temat z niepamięci.
Nie od dziś wiadomo, że raczej nie przeglądam całego forum (brak czasu). Teraz, mając trochę więcej wolnego, szuakm wśród wątków, których nie czytałem, informacji, które ewentulanie można wrzucić na odnawianą stronę Armii. Przeglądając wątki, czyszczę je przy okazji. Np. jeśli ktoś ma dwa posty pod rząd, to wklejam treść drugiego do pierwszego i krótszy kasuję. Czasami usuwam posty bez takiego kopiowania (np. ktoś pisze, że filmik mu nie działa, a trzy posty niżej pisze, że już wszystko w porządku; a filmiku i tak już dawno nie można ściągnąć). Albo jeśli są źle użyte tagi (przez co treść nie wyświetla się tak jak powinna), czy emtoki. Itp.
Przez te wszystkie działania wątki się oznaczają jako nieczytane. Czasami w krótkim czasie jeden wątek może się kilka razy tak zaznaczyć - np. na pierwszej stronie wyedytowałem posta, parę minut później na drugiej itd.
Ja wiem - mi się one nie oznaczają jako nieczytane, więc tylko z Waszych relacji wiem, na ile to może być denerwujące.
Ale proszę Was o cierpliwość - wakacje nie są takie długie.