zasada pisze:
Jak będą pliki do kupienia, wyciągam sakiewkę.
O ile to dobrze pamiętam, to chyba będzie kod do pobrania w płycie CD. Dam znać jak przyjdzie do mnie płyta.
Na razie jestem po ok. 30-40 przesłuchaniach tego albumu i jestem pod mega wrażeniem. Na szczegółową recenzje mam nadzieję znajdę czas w tym tygodniu, ale na razie tak na szybko: krótki, szybki album, który ma wspaniałe oddechy i mnie nie nudzi. Piszę z pozycji fana, ale myślę, że tekstowo Luxy i tym razem poszerzyły horyzont i szczególnie Hans miał coraz więcej do oddania. Z udostępnionych singli najbardziej podoba mi się "Krew z krwi", ale tym co trafia najbardziej, to kończący płytę "Ja", utwór totalny, zarówno tekstowo, ale i muzycznie. Słyszę trochę Dezertera w "Podkute kto pyta" i stara szkołę rocka w "Przygotuj się na najlepsze". Jest też utwór o paleniu
Dodam, że w tamtym tygodniu wydany został również album/książka Historia deLux... Piękne wydawnictwo, wydawałoby się, że tylko dla fanów, ale to naprawdę spora szkatuła wiedzy i wspomnień, także byłych muzyków Armii (Krzyżyk, Kmieta, a przecież także i Drężmak), nie brakuje odniesień do forum Ultima Thule, a także (i teraz autopromocja) jest moja krótka notka, kilka zdjęć autorstwa Smoczycy i Erkeja. Swoje trzy grosze dorzuca także Lafjoy i cała ekipa techniczna. Jest dodana także płyta z rarytasami. Zostało niewiele sztuk, a podobno ma nie być dodruku. Coś czuję, że niedługo będzie to dosyć rzadka rzecz do zdobycia. Polecam.
Edit: Kod na pobranie dołączany do płyty