Ładowanie strony... proszę czekać!

zamknij

Forum Ultima Thule Strona Główna
Ultima Thule
Forum Armii i 2TM2,3

FAQFAQ   RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co robię dziś cz.2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 343, 344, 345  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ultima Thule Strona Główna -> POTFORUM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arasek

PostWysłany: Wto, 09 Luty 2010 12:14:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Miki napisał:
Po prostu irytuje mnie nierówne traktowanie użytkowników

No ale wiesz, to jest kontytucyjnie... ekhm - regulaminowo założone (pkt. 6.5.) Wink

Miki napisał:
UT dla niektórych ogranicza się wyłącznie do jednego działu

Właśnie - ja bym wprowadził zasadę, że aby nie być wywalonym z forum trzeba się wpisać w każdym dziale co najmniej raz na miesiąc
(uwaga - to był poznański żart! Very Happy)
Nowa droga co powiedzie tłumy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email
gravi
moderator

PostWysłany: Wto, 09 Luty 2010 12:17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Wracając do wątku... Smile

Wstałem o 4.30 żeby zobaczyć Lakers vs. Spurs. Pierwszą połowę przekimałem, ale obudziłem się na drugą, czyli ok. 6. Dość dobrze się to oglądało. Potem odwiozłem Kubę do szkoły i przyjechałem do pracy. Od razu zostałem wezwany przez nowego szefa - chociaż znamy się od lata, ale szefem jest od tygodnia - w celu poczynienia pewnych ustaleń. Udało się to zrobić bardzo fajnie, jasno i konkretnie. Więc chyba dobrze, żeśmy zmienili poprzednią szefową. A zaraz idę na rozmowę z dziekanem.
Eutanazy

PostWysłany: Wto, 09 Luty 2010 12:33:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Jak zawsze zostawiłem najgorszą robotę na ostatnią chwilę i teraz męczę się pisząc pracę o średniowiecznym romansie rycerskim. Mam nadzieję, że do wieczora skończę i zacznę inną najgorszą robotę tych ferii - historię Anglii na sobotni egzamin [']
Morella

PostWysłany: Sro, 10 Luty 2010 13:07:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

natalia napisał:
wyluzuj morell

Mr. Green

Miki napisał:
Wracając do jakiegokolwiek bezsensownego ciągu znaków, to doradzam unikanie wyrywania słów z kontekstu. Tam było również o tie-fighterach (czyli (-)) oraz o tiruriru. Taki był kontekst. Jakikolwiek bezsensowny ciąg znaków miał być uniwersalnym oznaczeniem pomysłów zbliżonych do (-) i tiruriru. Nic więcej. Nie musisz wszystkiego brać do siebie.

miki, czy ty to piszesz do mnie? mi nie chodzilo o TO Twoje stwierdzenie, tylko o dobrą rade - poszukaj se czata. TO chyba było do mnie, tak jak już Ci to napisalam. a za kolejną dobrą rade miło grzecznie i luzacko DZIĘKUJĘ.

BUT IT'S JUST SO OVERRATED!!!!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych
Gero

PostWysłany: Sro, 10 Luty 2010 13:57:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

dzisiaj dostałem świetny prezent od Morelli - roczną supskrybcję lasta

<LOVE>

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odwiedź stronę autora
Miki
administrator

PostWysłany: Sro, 10 Luty 2010 14:36:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Arasek napisał:
Miki napisał:
Po prostu irytuje mnie nierówne traktowanie użytkowników

No ale wiesz, to jest kontytucyjnie... ekhm - regulaminowo założone (pkt. 6.5.)

Nie twierdzę, że system norm obowiązujący na Najdalszej Wyspie jest spójny i niesprzeczny, ale niech podany wyjątek nie przesłania nam zasady Wink Nie zachęcam do wskazywania, co jest minusem, a co plusem w tej parafrazie.
Touch your hand to the wall at night
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych
Tosisława

PostWysłany: Sro, 10 Luty 2010 23:10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Pół dnia pilnowałam dzieci. Następnie odwiedziłam jeden z wydziałów UAM w celu zdobyciu książki mi potrzebnej. Robię pranie za pomocą pralki automatycznej.
Zaczęłam czytać Kilka uwag, przełączyłam zakładkę i znowu czytam uwagi.
viator

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 00:39:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

a ja dzisiaj zwiedziłem sobie Muzeum Watykańskie oraz jeszcze parę innych miejsc i jestem bardzo zadowolony z tego powodu i szczęśliwy ogólnie Wink
Uldor

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 00:51:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Byłem u dziadka, odebrałem ze szkoły dodatkowe materiały do olimpiady, czyyytałem, a przed chwilą wróciłem z "Nakręcanej pomarańczy" w reżyserii Jana Klaty. Cios. Choć mniejszy niż "Transfer!".

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 00:58:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Typowy dzień, gdzie cały czas jakieś komplikacje wyskakują. Na uczelni zgubili moje podanie o usprawiedliwienie nieobecności na jednym przedmiocie, a bez tego nie będę dopuszczony do egzaminu Confused . A to tylko jeden przykład...

'Szwedzi są o tyle niebezpieczni, że nie są groźni.'
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email Odwiedź stronę autora
arasek

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 08:39:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Zdusiłem w zarodku atak drobnoustrojów. Już wczoraj czułem się jakoś niewyraźnie, nie mogłem się ugrzać (a jak wracając z pracy zobaczyłem stojącą przy drodze córę Koryntu w miniówie, to aż mną zatrzęsło z zimna Confused ) - ale zaatakowałem od razu aspiryną, rutokalem C, cytrusem i mlekiem z miodem. Dziś tylko drapanie w gardle... może ominie mnie bokiem. Smile
Zjem dzisiaj jednego pączka. Smile
Nowa droga co powiedzie tłumy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email
Peregrin Took
moderator

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 08:57:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Viator napisał:
a ja dzisiaj zwiedziłem sobie Muzeum Watykańskie

A jak go pytałem dokąd leci, to mówił, że nic specjalnego...
gravi
moderator

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 09:30:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

arasek napisał:
Zdusiłem w zarodku atak drobnoustrojów.

A mi się nie udało. Myślałem wczoraj, że już mi przechodzi, ale dziś jest podobnie jak wczoraj. Więc siedzę w domu i czytam świetną książkę z aksjologii.

A wczoraj wieczorem nasmażyliśmy mnóstwo faworków i zgodnie z tradycją jem je. Smile
viator

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 09:32:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Peregrin Took napisał:
A jak go pytałem dokąd leci, to mówił, że nic specjalnego...

a bo nie wiedziałem, czy wyjdzie na 100%.
dzisiaj ciąg dalszy zwiedzania Rzymu.
Miki
administrator

PostWysłany: Czw, 11 Luty 2010 09:33:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Viator napisał:
a ja dzisiaj zwiedziłem sobie Muzeum Watykańskie oraz jeszcze parę innych miejsc

Liczę na dokumentację fotograficzną, dzięki której będę mógł powspominać Italię Wink
Touch your hand to the wall at night
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ultima Thule Strona Główna -> POTFORUM Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 343, 344, 345  Następny
Strona 254 z 345

Skocz do: