Ładowanie strony... proszę czekać!

zamknij

Forum Ultima Thule Strona Główna
Ultima Thule
Forum Armii i 2TM2,3

FAQFAQ   RegulaminRegulamin   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

... tam i z powrotem...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ultima Thule Strona Główna -> ARMIA
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pablak

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 13:36:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

elrond napisał:
najlepsze lekarstwo na dolegliwości brzuchowe to zimna coca -cola.
ponoć na gardło dobra jest coca cola, ale taka odstana, bez gazu.

"Niewole robią z nas ponurych i złych"
"nie ma przypadków, są tylko znaki"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych
Marek Puławy

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 13:51:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

O kurcze, było naprawdę dramatycznie, w moim przypadku na dolegliwości żołądkowe (w tym grypa żołądkowa) jedym lekarstwem jest 50 gram Jegermeistera jak nie pomaga drugie 50 gram, kilkakrotnie sprawdzone ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email
Inverness

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 16:16:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

nie mogę, elrond na wieszcza narodowego! Very Happy książkę, książkę! te relacje mają lepszą moc niż kg czekolady, 0,7 czystej a nawet apteczne antydepresanty (tak mniemam Wink ) Very Happy
Karolina
moderator

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 17:26:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

dla Elronda za relację! większość takich wpisów kwalifikuje się w całości do cytatów forumowicza Very Happy książka musi być!!

ogromne brawa dla Gera! bardzo chciałabym to usłyszeć, mam nadzieje, że kiedyś będzie okazja Smile
WuKa

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 17:34:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

..opowieśc bardzo dramatyczna...Jak to w życiu..Jak to mówią : Człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi...Tak dla przykładu.... Dzisiaj pół dnia opowiadałem o bezmyślności młodych kierowców na drogach wymądrzając się zanadto....a tuż przed zakończeniem dniówki przy cofaniu "przysoliłem" w metalowy słup...lampa zderzak klapa Arrow rzeczoznawca...
Brawa dla Gera ....Drodzy fani zespołu Armia... Czy jak zadzwoni do was wokalista z prośbą o pomoc w armijnych chórkach czy jesteście przygotowani Question Question Nie znacie dnia ani godziny... Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email
youzwa

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 18:37:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

elrond napisał:
przypominam ,że w karierze zespołu Armia odbył się JEDEN koncert be ze mnie...było to w Radomiu w roku 1994 )...

Ja tego nie wiedziałem. A kto Cię wtedy zastąpił?
Mimo tematyki, nieźle się uśmiałem czytając tą relację, oby tak dalej! Very Happy

'Szwedzi są o tyle niebezpieczni, że nie są groźni.'
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Wyślij email Odwiedź stronę autora
arasek

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 19:12:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Ale czad!
To taki koncert, który zostaje w pamięci na lata.

I podróżny zestaw medyczny:

elrond napisał:
, nowy termometr, pyralgin, nospę, asirynę, inchalator, captopril, Validol, isoptin SR120, sylimarol, główkę od zepsutego mikrofonu

Wink
Nowa droga co powiedzie tłumy
Powrót do góry
lapusz

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 19:50:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

całe 24h z życia Very Happy

elrond napisał:
Ratunek nadszedł od strony miejscowego gieesu .... była to wstrząsająco ciepła żołądkówka gorzka czysta

Laughing
byczy

PostWysłany: Pon, 08 Czerwiec 2009 20:56:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

no nie powiem ale po koncercie wczoraj ze wzgledu na wielki glod diabli skusili na paskudnego fastfooda.....o matko jak mnie zaczelo meczyc....cale szczecie mam w domu trochu specyfikow roznego rodzaju i walnalem 50gram Unicum (takie ziolowe paskudztwo) i przeszlo mozna bylo isc spokojnie spac.......

hehe wiedzac jak dramatyczne chwile byly ze strony zespolu to naprawde koncert przechodzi do Historii
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dodaj użytkownika do listy ignorowanych
Paulus_Wolf

PostWysłany: Wto, 09 Czerwiec 2009 20:02:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Na zgagę najlepsze jest Rennie.
Erkej

PostWysłany: Wto, 09 Czerwiec 2009 20:26:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Najlepiej jest zapodać sobie Ranigast, popić go wodą, a następnie possać Rennie. Rennie zadziała od razu, ale nie na długo. Po kilkudziesięciu minutach zatrybi Ranigast i podziała kilka, albo kilkanaście godzin (w zależności od dawki). Jadę na tym zestawie od lat, wiem co mówię. Neutral
Powrót do góry
viator

PostWysłany: Wto, 09 Czerwiec 2009 20:33:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Erkej napisał:
Jadę na tym zestawie od lat, wiem co mówię.

dobrze wiedzieć, ja od ok. 2 miesięcy mam odlot do tego stopnia, że boję się cokolwiek zjeść. Trzyma mnie po kilka, kilkanaście godzin Crying or Very sad
ale to do choroborum.

niesamowicie się czyta relacje Elronda. kiedy stoi się obok, wydawać by się mogło, że zespół przyjeżdża, rozkłada się, śpiewa i do domu. A tu odwrotnie, te najciekawsze rzeczy, to chyba są poza koncertami Wink
bardzo fajnie i lekko się to czyta!
tulbagh

PostWysłany: Sro, 10 Czerwiec 2009 01:04:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Cytat:
Leżę w Waldobusie i słyszę jak zaczyna się

Trzeba było wyjść choć na chwilę i pozdrowić lud zebrany. Byłoby miło szczególnie ze świadomością że się tłukłeś 300 km nie wiedząc czy coś z tego będzie. A ja przez parę minut (kiedy się zespół szykował) tłumaczyłem córce, że ten pan w jasnej marynarce na pewno nie będzie śpiewał i właściwie nie wiadomo po co się kręci po scenie.
Ale w sumie wyszło fajnie. Mała śpiewała Niezwyciężonego i chyba jej się podobało.
Powrót do góry
Smok
moderator

PostWysłany: Sro, 10 Czerwiec 2009 10:53:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

elrond napisał:
jeszcze ze Ślepym na garach w czasie koncertu w Stalowej Woli

elrond napisał:
słyszałem nawet ciekawą improwizację jazzrockową w wykonaniu Banana i Popkorna

o! byłem na tym koncercie, wraz z q51... improwizacja była niezła, pamiętam ją trochę jak przez mgłę... a poza tym, że Elrond kilka razy schodził ze sceny, podczas całego koncertu nie było widać żadnych oznak złego samopoczucia...

PostWysłany: Sro, 10 Czerwiec 2009 11:08:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Smok napisał:
nie było widać żadnych oznak złego samopoczucia...

...myślałem wtedy ,że zaraz umrę.... Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ultima Thule Strona Główna -> ARMIA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 8 z 12

Skocz do: