| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
elrond

|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 18:42:52 Temat postu: |
|
|
2TM2,3 WARSZAWA 15 Maja....Soczewy nie ma.....a trza jechać do stolycy....okazuje sie ,że Soczewa jest spoko wyczesany i resoruje pociągiem....dojeżdząmy na miejsce... klub...syf straszny...dookoła smietnik...psuje mi sie humor od razu....forumowicze juz czekają...namawiam Pablaka abyśmy wyskoczyli do pobliskiego media -marktu ( bo tu dostaję jakiejś depresji)..koledzy w tym czasie robia próbę ( ekipa techniczna klubu pijana).....jedziemy...w MM kupuje sobie 3 płyty z sijetl po 29,90 każda...a Pablak nowy Rush,Budgie i GBH....wracamy do klubu...jest mi źle...zaczyma kropić deszcz.. Soczewa i Stopa kupują 10 win.....koncert zaczyna kapela w której śpiewa Kasia Majelonek (rege -czad)...zaczynamy...luda 3 razy mniej niż poprzedniego dnia w krakowie...źle brzmi....słaby odsłuch śpiewa mi sie źle....czuje jakby walczyła ze mna jakaś nieprzychylna mi zła siła...zmagam się....całe szczęście Soczewa w żywiole i szaleje...coraz to nowe niespodzianki....kij bilardowy...i karabin... ...performance....powoli mi się poprawia.... utwór "Słowo" wychodzi mi chyba całkiem nieźle.....koncert kręci chyba z 6 kamer ( ja też kręciłem) .....ciekaw jestem co będzie...na sali dużo znajomych twarzy... całe szczęście smierć znowu została pokonana...po koncercie miłe spotkanie w garderobie( pizza i wino)...okazuje sie ,że nie ma noclegu i postanawiamy wracać ,deszcz leje ,resorujemy do poznania ,wino i muzyka z sijetl najpierw Alice in chains- Dirt, potem Nirwana -In utero a potem Pearl Jam Vs...mnie najbardzie podobała się Nirvana...Hirosz dokupuje żubrówkę ( nie był to najlepszy pomysł)...w domu jestem o 5 rano....dzień z głowy...
ps.wielkie podziekowania od zespołu 2tm2,3 dla Erkeja za pomoc astralną !!! _________________ ooooorekoreeeoooo
Ostatnio zmieniony przez elrond dnia Pią, 18 Maj 2007 21:08:48, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elrond

|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 18:56:00 Temat postu: |
|
|
ARMIA GLIWICE 17Maja.....dzień miałem z głowy.....do gliwic wyjeżdżamy i na wyjeździe z poznania stoimy godzinę w korku ...mamy być punktualnie bo nie może być obsuwy....nerwowe telefony w czasie jazdy od organizatorów....nasz kierowca Waldemar mknie i do Gliwic dojeżdżamy prawie na czas...przed nami grało Ferben lere ...montujemy sie w pośpiechu bo...... I TAK JESTEŚCIE SPÓŹNIENI !!!!!!! krzyczy młoda studentka-organizatorka.... ....konferansjerka Koniu....raz mu wychodzi raz nie... ..kiedy wchodze na scene to kładzie sie i chce być "podnózkiem stóp moich" ( to mu wychodzi) dotykam stopą swą pleców jego i zaczynamy.....luda bardzo dużo,atmosfera dość dziwna...mnóstwo pijanych i agresywnych "studentów"...ale widzę też osoby którym nasze utwory sprawiaja widoczna przyjemność... w połowie aguirre na scene wchodzi Kuba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...nareszcie !!!!!...wyławiam czapeczkę Kono...gra się świetnie !!! bardzo profesjonalna obsługa...!!!..super brzmi i aż chce sie grać ! niestety po godzince mamy schodzić ze sceny ....bo pojawili sie miejscowi notable i sponsorzy.....cóż....wymuszamy bis na młodej organizatorce ( robi straszne miny) bo publika bardzo chce więcej....gramy Zostaw to i schodzimy....po nas koniu+ notable i Indios brawos...grochówka ,kanapki...(jaki oni tam na ślonsku mają dobry chleb).....resorujemy...w domu o w pół do drugiej...jeden z najlepszych koncertów ostatnio to był....
ps. set lista z dni tych..
1.bumtarara
2.jestem smutny
3.poza prawem
4. buraki
5. groźniak
6. agire
7.nic juz nie przeszkodzi
8.legenda
9. jezeli
10. trzy bajki
11. niezwyciezony
12. nie ja
13.parowóz numer osiem
14. okna
+ tam gdzie sie dauo....
Zostaw to
dom przy moście
zła krew
podróz na wschód
On jest tu ! _________________ ooooorekoreeeoooo
Ostatnio zmieniony przez elrond dnia Pią, 18 Maj 2007 21:39:53, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elsea
|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 19:07:43 Temat postu: |
|
|
Piękne relacje! :wino:
| elrond napisał: | | okazuje sie ,że nia ma noclegu |
teraz mi głupio, że nie zapytałam...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika

|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 19:50:26 Temat postu: |
|
|
Świetne!
Najbardziej zapamiętała mi się relacja łomżyńska:
| elrond napisał: | | z bardzo smutna miną powiedział cześć (ręki nie podał) |
| elrond napisał: | | organizator nic nie mówi ( ręki też nie podaje) |
| elrond napisał: | | .pijemy łyski ( krzyżyk nie pije) |
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
antiwitek moderator

|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 20:39:11 Temat postu: |
|
|
| elrond napisał: | | ..kiedy wchodze na scene to kładzie sie i chce być "podnózkiem stóp moich" ( to mu wychodzi) dotykam stopą swą pleców jego i zaczynamy..... | - a to?  _________________ próg, na którym nocą moody blues (dupa) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gondolier
|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007 22:35:35 Temat postu: |
|
|
Coraz bardziej odjechane są te relacje Elronda Dużo jazdy w nich, i przyjazdy też są
Z pewną taką niecierpliwością czekam na więcej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crazy moderator

|
Wysłany: Sob, 19 Maj 2007 14:52:35 Temat postu: |
|
|
ej no... a u nas wolne łóżka stały!! tych sjetlów mogliśmy i u nas posłuchać, a nawet i żubrówkę wypić
Następnym razem zapytamy !  _________________ ASA NISI MASA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elrond

|
Wysłany: Sob, 19 Maj 2007 14:53:50 Temat postu: |
|
|
| Crazy napisał: | | tych sjetlów mogliśmy i u nas posłuchać, a nawet i żubrówkę wypić |
...no właśnie...! _________________ ooooorekoreeeoooo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crazy moderator

|
Wysłany: Sob, 19 Maj 2007 23:13:14 Temat postu: |
|
|
6 czerwca? _________________ ASA NISI MASA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
3bajki Gość
|
Wysłany: Nie, 20 Maj 2007 11:01:49 Temat postu: |
|
|
| monika napisał: | Najbardziej zapamiętała mi się relacja łomżyńska:
elrond napisał:
z bardzo smutna miną powiedział cześć (ręki nie podał)
elrond napisał:
organizator nic nie mówi ( ręki też nie podaje)
elrond napisał:
.pijemy łyski ( krzyżyk nie pije) |
Znaczy Krzyżyk pił coś wcześniej z organizatorem na smutno?
czyżby jakiś układ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cortezza

|
Wysłany: Pon, 21 Maj 2007 07:43:34 Temat postu: |
|
|
Elrondzie, Krzyżyka koniecznie do Chaty trza wziąć, podleczyć nieco. _________________ ..cada uno lleva su cruz... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majka_90

|
Wysłany: Pon, 21 Maj 2007 12:34:20 Temat postu: |
|
|
| elrond napisał: | | pracownik tego domu z bardzo smutna miną powiedział cześć (ręki nie podał) |
| elrond napisał: | | organizator nic nie mówi ( ręki też nie podaje) |
Za to Ty, elrondzie, na koniec koncertu podałeś mi rękę
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablak

|
Wysłany: Nie, 01 Lipiec 2007 08:43:19 Temat postu: |
|
|
Może by tak ciąg dalszy?
| Powrót do góry |
|
 |
MAQ

|
Wysłany: Sro, 25 Lipiec 2007 12:13:29 Temat postu: |
|
|
| pablak napisał: | | Może by tak ciąg dalszy? |
noo przydałoby się szczególnie nie mogę się doczekać opisu koncertu z Jarocina  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
c

|
Wysłany: Sro, 25 Lipiec 2007 12:17:55 Temat postu: |
|
|
i ze slot festiwalu !  |
|
| Powrót do góry |